Het team van Dierenkliniek Hof

Iedere dag werken de dierenartsen en paraveterinairen met veel passie en plezier bij Dierenkliniek Hof in Almere. Graag stellen wij onze teamleden aan u voor.

Onze dierenartsen

Marleen Hof

Nadat Marleen in 1985 afstudeerde als dierenarts, opende ze in 1987 Dierenkliniek Hof in Almere. Naast dierenarts is ze klassiek homeopaat voor dieren.  Ook is ze tandheelkundig dierenarts die orthodontie kan uitvoeren.

Wytske Doornbos

Tijdens haar opleiding tot dierenarts, koos Wytske voor de richting landbouwhuisdieren. Na haar afstuderen heeft ze daarom nog een periode in een gemengde praktijk gewerkt. Sinds 2010 is Wytske een van onze vaste dierenartsen. Na haar opleiding heeft ze zich verder ontwikkeld op het gebied van gezelschapsdieren.

Thea Peters

Na haar afstuderen heeft Thea bij meerdere praktijken gewerkt, waaronder ook al eerder bij Dierenkliniek Hof. Sinds 2019 werkt ze weer een aantal dagen in de week als vaste dierenarts in ons team.

Maurice van den Brakel

Tijdens zijn studie heeft Maurice al eens een periode stage gelopen bij ons. Nu hij is afgestudeerd, komt hij vier dagen in de week als nieuwe, vaste dierenarts werken.

Onze paraveterinairen

Margrieta

In 1995 behaalde Margrieta haar diploma voor paraveterinair en sinds 2002 is zij werkzaam bij Dierenkliniek Hof. Naast paraveterinair is zij ook praktijkmanager.

Mariska

Nadat Mariska twee jaar lang stage heeft gelopen bij Dierenkliniek Hof heeft zij in 2007 haar diploma gehaald. Sinds 2010 is zij als paraveterinair werkzaam in de praktijk.

Yvette

Al langere tijd werkte Yvette als dierenartsassistente aan de Houtstraat in Almere Haven. Ook na de opening van Dierenkliniek Hof-Haven op dit adres in december 2013, is zij hier blijven werken en is zij een van de vaste gezichten van deze praktijk.

Angelique

Na haar stage in de jaren tachtig is Angelique blijven werken bij de dierenkliniek. In 2003 stopte zij, maar sinds 2016 is zij weer vast bij ons in de kliniek te vinden.

Rianne

Rianne is na het behalen van haar diploma paraveterinair bij Dierenkliniek Hof komen werken.

Samya

In 2019 kwam Samya stage lopen bij Dierenkliniek Hof. Inmiddels heeft ze haar diploma Paraveterinair gehaald en is zij aan het vaste team toegevoegd.

Patty

In augustus 2020 is Patty bij Dierenkliniek Hof komen werken. Zij heeft haar diploma Paraveterinair behaald in 2008 en heeft daarna in diverse praktijken in en om Almere werkervaring opgedaan.