Het team van Dierenkliniek Hof

Iedere dag werken de dierenartsen en paraveterinairen met veel passie en plezier bij Dierenkliniek Hof in Almere. Graag stellen wij onze teamleden aan u voor.

Onze dierenartsen

Marleen Hof

Nadat Marleen in 1985 afstudeerde als dierenarts, opende ze in 1987 Dierenkliniek Hof in Almere. Naast dierenarts is ze klassiek homeopaat voor dieren.  Ook is ze tandheelkundig dierenarts die orthodontie kan uitvoeren.

Wytske Doornbos

Tijdens haar opleiding tot dierenarts, koos Wytske voor de richting landbouwhuisdieren. Na haar afstuderen heeft ze daarom nog een periode in een gemengde praktijk gewerkt. Sinds 2010 is Wytske een van onze vaste dierenartsen, waar ze zich verder heeft ontwikkeld tot expert op het gebied van gezelschapsdieren.

Onze paraveterinairen

Margrieta

Naast haar rol als manager is Margrieta ook gedragsdeskundige voor honden. In 1995 behaalde zij haar diploma voor paraveterinair en sinds 2002 is zij werkzaam bij Dierenkliniek Hof.

Mariska

Nadat Mariska twee jaar lang stage heeft gelopen bij Dierenkliniek Hof heeft zij in 2007 haar diploma gehaald. Sinds 2010 is zij als paraveterinair werkzaam in de praktijk.

Yvette

Al langere tijd werkte Yvette als dierenartsassistente aan de Houtstraat in Almere Haven. Ook na de opening van Dierenkliniek Hof-Haven op dit adres in december 2013, is zij hier blijven werken en is zij een van de vaste gezichten van deze praktijk.

Marissa

In juni 2013 behaalde Marissa diploma paraveterinair en sinds december 2013 is zij onderdeel van het team van Dierenkliniek Hof.

Lisa

Voor veel vaste klanten is Lisa een bekend gezicht. Met het diploma paraveterinair op zak, startte ze bij ons als dierenartsassistente. Nadat zij een kort uitstapje heeft gemaakt naar een andere dierenartsenpraktijk, is zij weer terug in de praktijk.

Angelique

Na haar stage in de jaren tachtig is Angelique blijven werken bij de dierenkliniek. In 2003 stopte zij, maar sinds 2016 is zij weer vast bij ons in de kliniek te vinden.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op!

Online een afspraak maken
Contact opnemen